Wie zijn wij?

Wij zijn een klein bedrijf, dat gepersonaliseerde producten naar wens maakt. Aangezien wij zelf vaak op zoek zijn geweest naar leuke en originele producten, maar deze beperkt vonden in aanbod, hebben wij besloten om onze eigen creativiteit te benutten en een breder aanbod te kunnen creƫren.

Of het nu is voor een babyshower, vrijgezellenfeest, een persoonlijk geschenk of een leuk product voor jezelf!

Je ziet altijd van die leuke slogans of laat graag zien wie je bent met een beetje humor, het kan bij ons allemaal! Van t-shirts tot bekers en telefoonhoesjes, bij ons is er heel veel mogelijk. Kijk dus snel in onze webshop en kijk of wij iets bieden wat voor jou van toepassing is.

Ook bieden wij de mogelijkheden tot gepersonaliseerde traktaties en/of decoraties voor feestjes en evenementen.

Kan je niet helemaal vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op en we kijken graag of wij een aanbod op maat kunnen bieden!

Amparo

Kelly

Lina

Ons verhaal

Het idee om een webshop te beginnen met gepersonalizeerde producten is ontstaan, omdat wij regelmatig voor een gelegenheid of geschenk wij naar iets persoonlijks hebben gezocht. Daarin zijn er wel mogelijkheden, maar na een paar keer merkten wij dat er niet veel nieuws was en er maar beperkte variatie was. Ook zagen wij vele leuke quotes en/of plaatjes dat ons dan wel leuk leek om op bijvoorbeeld een t shirt te laten maken. Het is dan vaak best lastig en is er eigenlijk alleen maar de mogelijkheid om een bepaalde soort bedrukking te laten doen. Of was er niet veel optie om in aantallen te kunnen bestellen en deze dan te personalizeren met bijv. een naam en een leuk toepasselijk plaatje, zoals wij dit voor ogen hadden.

Wij hopen hiermee toch net wat meer en makkelijk te kunnen bieden, geheel naar wens!